Wallis Annenberg Center for the Performing Arts

THEATERS/AUDITORIUMS/SOUND STUDIOS
PROJECT DETAILS
  • LOCATION: Beverly Hills, California
  • CLIENT: Matt Construction
  • ARCHITECT: SPF Architects
  • COMPLETED: 2013
  • RAYMOND SCOPE: Swisspearl Fiber Reinforced Panels & Rain Screen System
  • CONTRACT AMOUNT: $1.4M

PROJECT
STORY

The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts is a cultural facility with a new 500-seat theater, three classrooms, a 150-seat flexible studio space, a donor lounge, production support services spaces, and administrative offices. The project was a historical restoration of the iconic 1933 Beverly Hills Post Office.

The Center was awarded the 2014 Gold Restoration Ceiling Award by the Ceilings and Interior Systems Construction Association (CISCA).

Explore
MORE projects
SIGN UP HERE TO RECEIVE
FUTURE PROJECT UPDATES
Subscribe
How can we help you build your vision?

This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service.